Editörler
Hasan KILIÇ
İsmail GÜL
Yusuf Kenan HASPOLAT
Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKİN
Genel Koordinatör: Üzeyir TEKİN
Yayın Yönetmeni: Ayşen ALPASAR
İç ve Kapak Tasarım: Toprak GÜNDOĞDU
e-ISBN: 978-625-5976-24-6
İÇİNDEKİLER
PROTEİNLERİN GIDA BAKIMINDAN ÖNEMİ
BAYRAM YURT
PROTEİN KAYNAĞI BAKIMINDAN DURUM BUĞDAYLARIN ÖNEMİ
HASAN KILIÇ
HAM PROTEİN İÇERİĞİ VE OT KALİTE ÖZELLİKLERİ YÖNÜNDEN MACAR FİĞ GENOTİPLERİNDE YIL X GENOTİP İNTERAKSİYONLARININ İNCELENMESİ VE ÖZELLİKLER ARASI İLİŞKİLERİN BİPLOT ANALİZ YÖNTEMİYLE DEĞERLENDİRİLMESİ
MEHMET SALIH SAYAR
PROTEİN KAYNAĞI OLARAK DARI (MILLET)
MEHMET KÖTEN
İSMAIL GÜL
GLUTENSİZ PROTEİN KAYNAĞI OLARAK KARABUĞDAYIN TARIM VE BESLENMEDEKİ ÖNEMİ
SELİM ÖZDEMİR
RIDVAN UÇAR
PROTEİN KAYNAĞI OLARAK ÇÖREK OTUNUN (NIGELLA SATIVA L.) ÖNEMİ
BÜŞRA KAYANTAŞ
MEYVE VE SEBZELERDE PROTEİNLER
FİLİZ UÇAN TÜRKMEN
ZEHRA GÖKÇE
PROTEİN KAYNAKLARIMIZDAN ÖNEMLİ BİR ÜRÜN: KAYISI ÇEKİRDEĞİ
BAYRAM YURT
SERT KABUKLU MEYVELERDE PROTEİN İÇERİĞİ
ZAHİDE SÜSLÜOĞLU
MUHARREM ERGUN
HAYVANSAL PROTEİN KAYNAKLARI
SADETTİN ÇELİK
BÖCEKLERİN ÖNEMİ VE BESİN KAYNAKLARI BAKIMINDAN ARAŞTIRILMASI
MUSTAFA İLÇİN
OMEGA-3 YAĞ ASİTLERİ VE PROTEİN BAKIMINDAN BALIKLARIN ÖNEMİ
MEHMET REŞİT TAYSI
Editörler
Hasan KILIÇ
İsmail GÜL
Yusuf Kenan HASPOLAT
Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKİN
Genel Koordinatör: Üzeyir TEKİN
Yayın Yönetmeni: Ayşen ALPASAR
İç ve Kapak Tasarım: Toprak GÜNDOĞDU
e-ISBN: 978-625-5976-24-6
Reviews
There are no reviews yet.