Editörler
Prof. Dr. Yusuf Kenan HASPOLAT
Prof. Dr. Sabahattin ERTUĞRUL
Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKİN
Yayın Yönetmeni: Fatih YILDIZ
İç Tasarım: Yasemin AHMEDZADEH
Kapak Tasarım:
ISBN : 978-605-2945-6-2
e-ISBN : 978-605-2945-7-9
$364.00
First Pages
SAĞLIKLI BESLENME
TAHSİN ÇELEPKOLU
NÜTRİGENOMİK
SEMA AGÜLOĞLU
FİNCAN SÜT ÇOCUKLUĞU DÖNEMİNDE BESLENME
SÜLEYMAN YILDIZ
SAĞLIKLI BESLENMEDE ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİ
MUSTAFA AKÇALI
ERKEN ERGENLİKTE BESLENMENİN ROLÜ
EREN ER-ESRA ER
SAĞLIKLI GENÇ YETİŞKİNİN BESLENMESİ
FERDİ ÖZTÜRK – AZİZ ODABAŞI
SAĞLIKLI ORTA YAŞ YETİŞKİNİN BESLENMESİ
MEHMET HALİS TANRIVERDİ
YAŞLILIKTA BESLENME
SALİH KILIÇ – NURETTİN TUNÇ
GEBELİKTE BESLENME
AYÇA KUBAT KÜÇÜKYURT – SENEM YAMAN TUNÇ
İMMÜN SİSTEM VE BESLENME
AHMET KAN – YAHYA GÜL OSMANLI
TIBBINA GÖRE SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YEMEK KURALLARI
AYTEN ALTINTAŞ
KUR’AN’DA DENGELİ BESLENME
NURETTİN TURGAY
ORGANİK BESLENME
HÜLYA HOŞGÖREN
FONKSİYONEL BESİNLER
CUMALİ KESKİN – MEHMET FIRAT BARAN – HATİCE BECEREKLİ
MAKROBESİNLER
AHMET DÜNDAR
TAHILLARIN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ
MEHMET KÖTEN
BAKLAGİLLER VE SAĞLIĞIMIZ
SİBEL İPEKEŞEN – BEHİYE TUBA BİÇER – İSMAİL GÜL
BESLENMEDE BALIĞIN YERİ
HÜLYA KARADEDE AKIN
ÇOCUK SAĞLIĞI İZLEMİNDE VİTAMİN MİNERAL KULLANIMI
ŞEYMA ÇIÇEK
DOĞAL (ORGANİK) SEBZE VE MEYVELERİN ÇOCUK SAĞLIĞI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
GÜLBEYAZ BARAN
TÜRKİ YE SEBZE ÜRETİMİNİN DURUMU
EDİP ALAS – ERHAN AKALP
BİTKİSEL YAĞ SEÇİMİNİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
SEVİM COŞKUN – MURAT YOLCU – YAĞMUR EMRE ARICAN
ÜLKEMİZDE ET VE SÜT ÜRETİMİ
HASAN ÇETİN
BESLENMEDE HAYVANSAL ÜRÜNLERİN YERİ
HASAN ÇETİN
TAVUK ETİNİN BESLEYİCİ DEĞERİ, İNSAN BESLEMESİNDEKİ ÖNEMİ VE TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI
HÜSREV DEMİRULUS
TAVUK YUMURTASININ BESLEYİCİ DEĞERİ, İNSAN BESLEMESİNDEKİ ÖNEMİ VE TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI
HÜSREV DEMİRULUS
TAVUK ETİ VE YUMURTASININ SAĞLIKLI ÇOCUK BESLENMESİNDEKİ ÖNEMİ
HÜSREV DEMİRULUS
ARI ÜRÜNLERİNİN SAĞLIKLI BESLENMEDEKİ ÖNEMİ
EBUBEKİR İZOL
FAZLA VİTAMİN ALMAK ZARARLI MIDIR
HÜMEYRA ACIKAN
FERMENTE GIDALAR
REYHAN GÜL GÜVENK – KEMAL GÜVEN – FATMA MATPAN
BEKLER GIDALARDAKİ KARSİNOJENİK BİLEŞİKLER
REYHAN GÜL GÜVENK – KEMAL GÜVEN – FATMA MATPAN BEKLE
FRUKTOZUN SAĞLIĞIMIZA ETKİLERİ
HÜSEYİN ALKAN
ÇOCUKLARDA BESLENME BOZUKLUĞU
ÖZNUR UYSAL BATMAZ
OBEZİTE İLE MÜCADELE VE ÖNLEME STRATEJİLERİ
GÜNAY SAKA – HANİFE HİLAL ANDAN
ÇOCUKLAR VE GIDA ALERJİLERİ
FEYAT TUNÇ
İÇECEKLER VE SAĞLIĞIMIZ
ALİ CEYLAN – TUĞBA TEKİN
FASTFOOD BESLENMENİN ZARARLARI
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM
GIDA TAKVİ YELERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
NEVA KARATAŞ
ÜÇ BEYAZ ZEHİR: UN, ŞEKER, TUZ
AHMET DÜNDAR
KİTOSAN BAZLI FİLMLERİN GIDA UYGULAMALARI
MURAT EVCİL
TEMİZ SU HİJYENİ
HAMZA ASLANHANE
GENETİK MODİFİ YE (GM) GIDALAR
SEMA AGÜLOĞLU FİNCANK
Editörler
Prof. Dr. Yusuf Kenan HASPOLAT
Prof. Dr. Sabahattin ERTUĞRUL
Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKİN
Yayın Yönetmeni: Fatih YILDIZ
İç Tasarım: Yasemin AHMEDZADEH
Kapak Tasarım:
ISBN : 978-605-2945-6-2
e-ISBN : 978-605-2945-7-9
Reviews
There are no reviews yet.