Tüm Yayınlarımızı Kadim Mağaza‘dan Satın Alabilirsiniz.

Logo
,

SAĞLIKLI YAŞAM VE BESLENME – Yusuf Kenan Haspolat – Sabahattin Ertuğrul

$364.00

First Pages


SAĞLIKLI BESLENME
TAHSİN ÇELEPKOLU

NÜTRİGENOMİK
SEMA AGÜLOĞLU

FİNCAN SÜT ÇOCUKLUĞU DÖNEMİNDE BESLENME
SÜLEYMAN YILDIZ

SAĞLIKLI BESLENMEDE ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİ
MUSTAFA AKÇALI

ERKEN ERGENLİKTE BESLENMENİN ROLÜ
EREN ER-ESRA ER

SAĞLIKLI GENÇ YETİŞKİNİN BESLENMESİ
FERDİ ÖZTÜRK – AZİZ ODABAŞI

SAĞLIKLI ORTA YAŞ YETİŞKİNİN BESLENMESİ
MEHMET HALİS TANRIVERDİ

YAŞLILIKTA BESLENME
SALİH KILIÇ – NURETTİN TUNÇ

GEBELİKTE BESLENME
AYÇA KUBAT KÜÇÜKYURT – SENEM YAMAN TUNÇ

İMMÜN SİSTEM VE BESLENME
AHMET KAN – YAHYA GÜL OSMANLI

TIBBINA GÖRE SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YEMEK KURALLARI
AYTEN ALTINTAŞ

KUR’AN’DA DENGELİ BESLENME
NURETTİN TURGAY

ORGANİK BESLENME
HÜLYA HOŞGÖREN

FONKSİYONEL BESİNLER
CUMALİ KESKİN – MEHMET FIRAT BARAN – HATİCE BECEREKLİ

MAKROBESİNLER
AHMET DÜNDAR

TAHILLARIN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ
MEHMET KÖTEN

BAKLAGİLLER VE SAĞLIĞIMIZ
SİBEL İPEKEŞEN – BEHİYE TUBA BİÇER – İSMAİL GÜL

BESLENMEDE BALIĞIN YERİ
HÜLYA KARADEDE AKIN

ÇOCUK SAĞLIĞI İZLEMİNDE VİTAMİN MİNERAL KULLANIMI
ŞEYMA ÇIÇEK

DOĞAL (ORGANİK) SEBZE VE MEYVELERİN ÇOCUK SAĞLIĞI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
GÜLBEYAZ BARAN

TÜRKİ YE SEBZE ÜRETİMİNİN DURUMU
EDİP ALAS – ERHAN AKALP

BİTKİSEL YAĞ SEÇİMİNİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
SEVİM COŞKUN – MURAT YOLCU – YAĞMUR EMRE ARICAN

ÜLKEMİZDE ET VE SÜT ÜRETİMİ
HASAN ÇETİN

BESLENMEDE HAYVANSAL ÜRÜNLERİN YERİ
HASAN ÇETİN

TAVUK ETİNİN BESLEYİCİ DEĞERİ, İNSAN BESLEMESİNDEKİ ÖNEMİ VE TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI
HÜSREV DEMİRULUS

TAVUK YUMURTASININ BESLEYİCİ DEĞERİ, İNSAN BESLEMESİNDEKİ ÖNEMİ VE TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI
HÜSREV DEMİRULUS

TAVUK ETİ VE YUMURTASININ SAĞLIKLI ÇOCUK BESLENMESİNDEKİ ÖNEMİ
HÜSREV DEMİRULUS

ARI ÜRÜNLERİNİN SAĞLIKLI BESLENMEDEKİ ÖNEMİ
EBUBEKİR İZOL

FAZLA VİTAMİN ALMAK ZARARLI MIDIR
HÜMEYRA ACIKAN

FERMENTE GIDALAR
REYHAN GÜL GÜVENK – KEMAL GÜVEN – FATMA MATPAN

BEKLER GIDALARDAKİ KARSİNOJENİK BİLEŞİKLER
REYHAN GÜL GÜVENK – KEMAL GÜVEN – FATMA MATPAN BEKLE

FRUKTOZUN SAĞLIĞIMIZA ETKİLERİ
HÜSEYİN ALKAN

ÇOCUKLARDA BESLENME BOZUKLUĞU
ÖZNUR UYSAL BATMAZ

OBEZİTE İLE MÜCADELE VE ÖNLEME STRATEJİLERİ
GÜNAY SAKA – HANİFE HİLAL ANDAN

ÇOCUKLAR VE GIDA ALERJİLERİ
FEYAT TUNÇ

İÇECEKLER VE SAĞLIĞIMIZ
ALİ CEYLAN – TUĞBA TEKİN

FASTFOOD BESLENMENİN ZARARLARI
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM

GIDA TAKVİ YELERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
NEVA KARATAŞ

ÜÇ BEYAZ ZEHİR: UN, ŞEKER, TUZ
AHMET DÜNDAR

KİTOSAN BAZLI FİLMLERİN GIDA UYGULAMALARI
MURAT EVCİL

TEMİZ SU HİJYENİ
HAMZA ASLANHANE

GENETİK MODİFİ YE (GM) GIDALAR
SEMA AGÜLOĞLU FİNCANK

 

Kategoriler: ,

Editörler
Prof. Dr. Yusuf Kenan HASPOLAT
Prof. Dr. Sabahattin ERTUĞRUL

Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKİN
Yayın Yönetmeni: Fatih YILDIZ
İç Tasarım: Yasemin AHMEDZADEH
Kapak Tasarım:

ISBN : 978-605-2945-6-2
e-ISBN : 978-605-2945-7-9

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“SAĞLIKLI YAŞAM VE BESLENME – Yusuf Kenan Haspolat – Sabahattin Ertuğrul” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir