Editörler
Prof. Dr. Yusuf Kenan HASPOLAT
Prof. Dr. Sabahattin ERTUĞRUL
Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKİN
Yayın Yönetmeni: Fatih YILDIZ
İç Tasarım: Yasemin AHMEDZADEH
ISBN : 978-605-2945-6-2
e-ISBN : 978-605-2945-7-9
First Pages
SAĞLIKLI BESLENME
TAHSIN ÇELEPKOLU
NÜTRIGENOMIK
SEMA AGÜLOĞLU FİNCAN
SÜT ÇOCUKLUĞU DÖNEMINDE BESLENME
SÜLEYMAN YILDIZ
SAĞLIKLI BESLENMEDE ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMI
MUSTAFA AKÇALI
ERKEN ERGENLIKTE BESLENMENIN ROLÜ
EREN ER – ESRA ER
SAĞLIKLI GENÇ YETIŞKININ BESLENMESI
FERDI ÖZTÜRK – AZIZ ODABAŞI
SAĞLIKLI ORTA YAŞ YETIŞKININ BESLENMESI
MEHMET HALIS TANRIVERDİ
YAŞLILIKTA BESLENME
SALIH KILIÇ – NURETTIN TUNÇ
GEBELIKTE BESLENME
AYÇA KUBAT KÜÇÜKYURT – SENEM YAMAN TUNÇ
İMMÜN SISTEM VE BESLENME
AHMET KAN – YAHYA GÜL
OSMANLI TIBBINA GÖRE SAĞLIKLI YAŞAM IÇIN YEMEK KURALLARI
AYTEN ALTINTAŞ
KUR’AN’DA DENGELI BESLENME
NURETTIN TURGAY
ORGANIK BESLENME
HÜLYA HOŞGÖREN
FONKSIYONEL BESINLER
CUMALI KESKİN – MEHMET FIRAT BARAN – HATICE BECEREKLİ
MAKROBESINLER
AHMET DÜNDAR
TAHILLARIN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMI
MEHMET KÖTEN
BAKLAGİLLER VE SAĞLIĞIMIZ
SIBEL IPEKEŞEN – BEHIYE TUBA BİÇER – İSMAIL GÜL
BESLENMEDE BALIĞIN YERI
HÜLYA KARADEDE AKIN
ÇOCUK SAĞLIĞI IZLEMINDE VITAMIN MINERAL KULLANIMI
ŞEYMA ÇIÇEK
DOĞAL (ORGANIK) SEBZE VE MEYVELERIN ÇOCUK SAĞLIĞI ÜZERINDEKI ETKILERI
GÜLBEYAZ BARAN
TÜRKIYE SEBZE ÜRETIMININ DURUMU
EDIP ALAS – ERHAN AKALP
BITKISEL YAĞ SEÇIMININ SAĞLIK ÜZERINE ETKILERI
SEVIM COŞKUN – MURAT YOLCU – YAĞMUR EMRE ARICAN
ÜLKEMIZDE ET VE SÜT ÜRETIMI
HASAN ÇETİN
BESLENMEDE HAYVANSAL ÜRÜNLERIN YERI
HASAN ÇETİN
TAVUK ETININ BESLEYICI DEĞERI, INSAN BESLEMESINDEKI ÖNEMI VE TÜKETIM ALIŞKANLIKLARI
HÜSREV DEMİRULUS
TAVUK YUMURTASININ BESLEYICI DEĞERI, INSAN BESLEMESINDEKI ÖNEMI VE TÜKETIM ALIŞKANLIKLARI
HÜSREV DEMİRULUS
TAVUK ETI VE YUMURTASININ SAĞLIKLI ÇOCUK BESLENMESINDEKI ÖNEMI
HÜSREV DEMİRULUS
ARI ÜRÜNLERININ SAĞLIKLI BESLENMEDEKI ÖNEMI
EBUBEKIR İZOL
FAZLA VITAMIN ALMAK ZARARLI MIDIR
HÜMEYRA ACIKAN
FERMENTE GIDALAR
REYHAN GÜL GÜVENK – KEMAL GÜVEN – FATMA MATPAN BEKLER
GIDALARDAKI KARSINOJENIK BILEŞIKLER
REYHAN GÜL GÜVENK – KEMAL GÜVEN – FATMA MATPAN BEKLE
FRUKTOZUN SAĞLIĞIMIZA ETKILERI
HÜSEYIN ALKAN
ÇOCUKLARDA BESLENME BOZUKLUĞU
ÖZNUR UYSAL BATMAZ
OBEZITE ILE MÜCADELE VE ÖNLEME STRATEJILERI
GÜNAY SAKA – HANIFE HILAL ANDAN
ÇOCUKLAR VE GIDA ALERJILERI
FEYAT TUNÇ
İÇECEKLER VE SAĞLIĞIMIZ
ALI CEYLAN – TUĞBA TEKİN
FASTFOOD BESLENMENIN ZARARLARI
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM
GIDA TAKVIYELERI VE SAĞLIK ÜZERINE ETKILERI
NEVA KARATAŞ
ÜÇ BEYAZ ZEHIR: UN, ŞEKER, TUZ
AHMET DÜNDAR
KITOSAN BAZLI FILMLERIN GIDA UYGULAMALARI
MURAT EVCİL
TEMIZ SU HIJYENI
HAMZA ASLANHANE
GENETIK MODIFIYE (GM) GIDALAR
SEMA AGÜLOĞLU FİNCAN
Editörler
Prof. Dr. Yusuf Kenan HASPOLAT
Prof. Dr. Sabahattin ERTUĞRUL
Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKİN
Yayın Yönetmeni: Fatih YILDIZ
İç Tasarım: Yasemin AHMEDZADEH
ISBN : 978-605-2945-6-2
e-ISBN : 978-605-2945-7-9
Reviews
There are no reviews yet.