
First Pages
BESLENME VE PUBERTE İLİŞKİSİ
ONUR AKIN
ÇOCUKLUK ÇAĞI NUTRİSYONUNDA ÇİNKONUN ÖNEMİ ENDOKRİN HASTALIKLARLA İLİŞKİSİ
KÜBRA ARSLAN – AYÇA TÖREL ERGÜR
GIDA KAYNAKLI ENDOKRİN BOZUCULAR
BAŞAK FUNDA EKEN – TEOMAN AKÇAY
ÇOCUKLUK ÇAĞI NUTRİSYONUNDA SELENYUMUN ÖNEMİ ENDOKRİN VE KRONİK HASTALIKLARLA İLİŞKİSİ
LÜTFİYE İDİL EMRAL – AYÇA TÖREL ERGÜR
TİROİD HORMONLARI VE AĞIRLIK KONTROLÜ
BÜŞRA DEMİR – ZERRİN ORBAK
İYOT VE BESLENME
MUHAMMED ASENA – MEHMET GÜNDÜZALP
İYOT EKSİKLİĞİ VE HİPOTİROİDİ
GÜLBEYAZ BARAN
GONADAL HASTALIKLAR VE BESLENME
AYŞEGÜL YÜKSEL
POLİKİSTİK OVER SENDROMU VE BESLENME
SENEM YAMAN TUNÇ
TİP 1 DİYABETLİ ÇOCUKLARDA BESLENME
HAKAN DÖNERAY – AYŞE ÖZDEN
İNEK SÜTÜ İLE BESLENME VE DİYABETES MELLİTUS GELİŞİMİ
HAKAN SALMAN
GLUTEN SENSİTİVİTESİ VE DİABETES MELLİTÜS GELİŞİMİ
HAVVA NUR PELTEK KENDİRCİ
DİYABETES MELİTUSLU HASTALARDA KARBONHİDRAT SAYIMI
FATİH ASLAN
HİPOGLİSEMİ VE BESLENME
YUSUF KENAN HASPOLAT
ÇOCUK VE ADOLESANLARDA TİP2 DİABET MELLİTUS VE BİOTİN METABOLİZMASI
NİHAL KOCABIYIK – AYÇA TÖREL ERGÜR
MAURIAC SENDROMU
NURCAN BEYAZIT – YUSUF KENAN HASPOLAT
HİPERGLİSEMİ YAPAN İLAÇLAR VE KORUYUCU BİTKİLER
ZÜBEYDE TANRIVERDİ
İNSÜLİN DİRENCİ VE BESLENME
GÜLCAN SEYMEN
TİP 2 DİABETUS MELLİTUSLU ADOLESAN VE COCUKLARDA BESLENME
AZİZ ODABAŞI
PROBİYOTİKLER VE DİYABET
FEYZANUR ERDEM
DİABETES MELLİTUSLU ÇOCUKLARDA BESLENME EĞİTİMİ
ELİF ÇİLOĞLU
D VİTAMİNİNİN METABOLİZMASI VE ETKİ MEKANİZMASI
AHMET ONAY
ENDOKRİN KEMİK HASTALIKLARINDA BESLENME
EREN ER – ESRA ER
NUTRİSYONEL RİKETS
BARIŞ ERDUR
D VİTAMİNİ VE İMMÜNOLOJİK SİSTEM
CEMİL KOÇYİĞİT
KARDİYOPULMONER HASTALIKLAR VE D VİTAMİN
CEMİL KOÇYİĞİT
D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ VE AKUT ROMATİZMAL KARDİT
ÖZKAN KAYA
D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ VE KARDİYOMİYOPATİ
VİLDAN ATASAYAN
HİPOFOSFATEMİK RİKETS
AYŞE SENA DÖNMEZ – FATİH GÜRBÜZ
VİTAMİN D BAĞIMLI RAŞİTİZM TİP 1
NURDAN YILDIRIM ACAR – İHSAN ESEN
VİTAMİN D BAĞIMLI RAŞİTİZM TİP 2
DENİZ ÖKDEMİR
D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ VE DİABETES MELLİTUS
YAŞAR ŞEN
COVID-19 VE D VİTAMİNİ
GÜLAY KARAGÜZEL
D HİPOVİTAMİNOZUNDA AĞIZ DİŞ,ÇENE BULGULARI
SERAHİM SERHAT ATILGAN
D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ VE PUBERTE PREKOKS
SEMİH BOLU
D VİTAMİNİ VE AĞRI
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM – KENAN HASPOLAT
D VİTAMİNİ VE CİLT HASTALIKLARI
AHMET YILMAZ – ORHAN AYAN
ASTIMLI VE ATOPİLİ HASTALARDA VİTAMİN D RESEPTÖR GEN POLİMORFİZMİ
MAHMUT BALKAN – HAZAL CEREN TUĞRUL
KONJENİTAL RİKETS
HÜSEYİN ŞİMŞEK
VİTAMİN D VE OTOİMMÜN HASTALIKLAR
EMİNE NUR SUNAR YAYLA – DENİZ GEZGİN YILDIRIM
D VİTAMİNİ KALSİYUM METABOLİZMASI VE PSİKİYATRİK BOZUKLUKLAR
AYŞEGÜL YÜKSEL
D HIPERVITAMINOZ
NURCAN BEYAZIT – YUSUF KENAN HASPOLAT
ÇOCUKLARDA D VİTAMİNİ VE KANSER İLİŞKİSİ
SERDAR İLERİ – ZUHAT URAKÇI
ADOLESANLARDA RİKETS
AZİZ ODABAŞI
D VİTAMİNİNİN KAS VE SİNİR DOKUSU ÜZERİNE OLAN ETKİSİ
HAKAN DÖNERAY – AYŞE ÖZDEN
PREMATÜRELİK RİKETSİ (PREMATÜRE OSTEOPENİSİ)
SELAHATTİN AKAR
EPİLEPSİ VE D VİTAMİNİ
ROJAN İPEK
D HİPOVİTAMİNOZU VE AKCİĞER HASTALIKLARI
ABDURRAHMAN ABAKAY
ÇOCUKLARDA OBESİTE VE D VİTAMİNİ
TAHSİN ÇELEPKOLU – COŞKUN ÖZTEKİN
NÜTRİSYONEL BOY KISALIĞI
İLYAS YOLBAŞ
NUTRİSYONEL BOY KISALIKLARINDA ENTERAL BESLENMENİN ETKİLERİ
AYÇA TÖREL ERGÜR
HİPOTONİ VE D VİTAMİNİ
BAHATTİN SAYINBATUR
BÖBREK HASTALIKLARINDA D VİTAMİNİ VE BESLENME
GÜNEŞ IŞIK – ATİLLA GEMİCİ
VİTAMİN D VE MULTİPLE SCLEROSİS
AYTEN ATABAY
ÜLKEMİZDEKİ SÜTÇÜLÜK SEKTÖRÜNÜN MEVCUT DURUMU, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
RAMAZAN DEMİREL – DİLEK ŞENTÜRK DEMİREL
TÜRKİYE’DE ET ÜRETİMİ, TÜKETİMİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ
TAHİR BAYRIL
TÜRKİYE’DE BALIK ÜRETİMİ VE BALIĞIN İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİSİ
HÜLYA KARADEDE AKIN
NEOLİTİK DÖNEMDE AVCILIK VE BALIKÇILIK
ENVER AKIN
TÜRKİYE’DE BUĞDAY ÜRETİMİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ
CUMA AKINCI
TÜRKİYE’DE BAKLAGİL ÜRETİMİ VE BAKLAGİLLERİN BESLEME ÖZELLİKLERİ
İSMAİL GÜL – BEHİYE TUBA BİÇER
TÜRKİYE’DE ORGANİK TARIM
İSMAİL GÜL – BERNA ERGÜN ÇETİN
TÜRKİYE’DE SEBZE VE MEYVE ÜRETİMİ İLE TÜKETİMİ
MEHMET ALİ KOÇKAYA
BİTKİSEL GIDALARIN BEBEK VE ÇOCUK BESLENMESİNDEKİ ROLÜ VE TIBBİ ÖNEMİ
HÜLYA HOŞGÖREN
ENDÜSTRİYEL KENEVİR TOHUMLARININ PROTEİNLERİ, YAĞLARI VE BİR BESİN KAYNAĞI OLARAK POTANSİYEL KULLANIMLARI
AHMET ONAY – YUSUF KENAN HASPOLAT – ASKERİ TÜRKEN
GIDA SEKTÖRÜNDE NANOTEKNOLOJİK MALZEMELER VE UYGULAMALARI
AHMET ONAY
MİNERALLİ SULAR VE BESLENME
ORHAN KAVAK
GIDA ENDÜSTRİSİNDE ENZİMLER
FATMA MATPAN BEKLER – KEMAL GÜVEN – REYHAN GÜL GÜVEN
PREBİYOTİK VE PROBİYOTİKLER
ALİ ÜZEL
Reviews
There are no reviews yet.