Tüm Yayınlarımızı Kadim Mağaza‘dan Satın Alabilirsiniz.

Logo

ÇOCUK KRONİK HASTALIKLARINDA BESLENME -2- Yusuf Kenan Haspolat – Coşkun Çeltik – Kürşat Bora Çarman – Ulaş Emre Akbulut – Taşkın Taş

First Pages


NUTRİSYON VE İMMÜN SİSTEM
ÖMER AKÇAL

COVİD-19 ENFEKSİYONU VE VİTAMİNLER
ÜYESİ AHMET DÖNDER

COVİD-19 PEDİATRİK YOĞUN BAKIM HASTALARINDA NÜTRİSYON YÖNETİMİ
GÖNÜL ÖLMEZ KAVAK

KORONAVİRÜSLER, İMMÜN SİSTEM VE BESLENME
EMRE EMRE

KRONİK ENFEKSİYONLAR VE BESLENME
RECEP TEKİN

TÜBERKÜLOZ VE BESLENME
ERDAL PAZAR

KRONİK HEPATİTHASTALIKLARINDA BESLENME
NURETTİN TUNÇ

AKUT ENFEKSİYONLARDA BESLENME
ALİ EYNALLI

BESİN ALERJİSİ
SAİT KARAMAN

BESİN ALERJİLİ ÇOCUKLARDA BESLENME
ÖZGE SOYER

ALERJİK HASTALIKLAR VE PROBİYOTİKLER
ŞEYHAN KUTLUĞ

ASTIM TANISI ALAN HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ
AHMET KAN

FİTOTERAPİDE TİBBİ ESASLAR
HÜLYA HOŞGÖREN

ÇOCUK SAĞLIĞI İÇİN KULLANILAN TIBBİ BİTKİLER
CUMALİ KESKİN – AYŞE BARAN

İŞTAH ŞURUPLARI
DİLEK AYYILDIZ

BESLENMEDE ESER ELEMENTLER
AHMET DÖNDER

DOĞAL BESİN TOKSİNLERİ
ELİF İPEK SATAR

ENDOKRİN BOZUCU KİMYASALLAR VE ÇOCUK SAĞLIĞI
BİLSEN TURAL – SERVET TURAL

ÇOCUKLARDA GIDA ZEHİRLENMELERİ
ZÜBEYDE TANRIVERDİ

GIDA ZEHİRLENMELERİNDE TOKSİKOLOJİK YAKLAŞIM
ZÜBEYDE TANRIVERDİ – FUAT KARAKUŞ

TÜRKİYE’DE MANTAR ZEHİRLENMELERİ VE TEDAVİ YAKLAŞIMLARI
FUAT KARAKUŞ

GIDA KATKI MADDELERİ
REYHAN GÜL GÜVEN – FATMA MATPAN BEKLER – KEMAL GÜVEN

YÜKSEK FRUKTOZLU MISIR ŞURUBU VE TOKSİK ETKİSİ
AHMET DÖNDER

TRANS YAĞLARIN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
SERVET TURAL – BİLSEN TURAL

BOZUK TAVUK ETİ VE YUMURTANIN TOKSİKOLOJİK ETKİSİ
HÜSREV DEMİRULUS

ET VE ET ÜRÜNLERİNDE SAHTECİLİK VE TAĞŞİŞİTESPİT YÖNTEMLERİ
AHMET ONAY

ÇİFT KABUKLULARDAKİ (BİVALVİALAR) AĞIR METALLERİN VE TOKSİNLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
HÜLYA KARADEDE AKIN

PEKMEZ TOPRAĞI OLARAK KULLANILAN AĞIR METALLER, ASBEST VE BENZERİ MİNERALLERİN BESLENME ÜZERİNE ETKİLERİ
ORHAN KAVAK

ÇÖMLEK ÜRÜNLERİNİN YAPIMINDA KULLANILAN ASBEST VE BENZERİ MİNERALLİ TOPRAKLARIN SAĞLIĞA ETKİLERİ
ORHAN KAVAK – ABDURRAHMAN DALGIÇ

ŞEKER İLAVELİ İÇECEKLER VE ÇOCUK SAĞLIĞINA ETKİLERİ
TUĞBA TEKİN – ALİ CEYLAN

ENERJİ İÇECEKLERİ VE ÇOCUK SAĞLIĞI
ALİ CEYLAN – MEHMET BÜLENT ASMA

NEOLİTİK ÇAĞDA BESLENMEYE BAĞLI HASTALIKLAR
ENVER AKIN

HAVA KİRLİLİĞİNİN BESİNLER ÜZERİNE ETKİLERİ
BÜLENT ÇELEBİ

BESLENME VE AKCİĞER HASTALIKLARI
ÖZLEM ABAKAY

RAŞİTİK PNÖMOPATİ
ÖZNUR UYSAL BATMAZ

KİSTİK FİBROZİSDE BESLENMENİN ROLÜ VE TIBBİ BESLENME TEDAVİSİ
VELAT ŞEN – HADİCE SELİMOĞLU ŞEN

ÇOCUK YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE KRİTİK HASTALARIN BESLENMESİ
İLKNUR ARSLAN

PROBİYOTİKLERİN YOĞUN BAKIMDA KULLANIMI
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM – YUSUSF KENAN HASPOLAT

SOYA FASULYESİNİN AKCİĞER HASTALIKLARINA ETKİSİ
ABDURRAHMAN ABAKAY

YEŞİL ÇAYIN AKCİĞER HASTALIKLARINA ETKİLERİ
ÖZLEM ABAKAY

SOYA VE KARDİOVASKÜLER – AKCİĞER HASTALIKLARI
ZUHAL ARITÜRK ATILGAN

PEDİYATRİK KALP YETERSİZLİĞİ VE KONJENİTAL KALP HASTALIKLARI’NDA BESLENME
MERT PALABIYIK

PANKARDİTLERİN NEKAHAT DÖNEMİNDE BESLENME
ZUHAL ARITÜRK ATILGAN

KARDİYOMİYOPATİLİ ÇOCUKLARDA BESLENME
MEHMET TÜRE

SAĞLIKLI ÇOCUKLARDA BESLENMENİN ERİŞKİN KARDİYOVASKÜLER HASTALIKLARA ETKİSİ
OSMAN AKDENİZ

BALIK YAĞI-OMEGA 3 YAĞ ASİTLERİ VE KARDİYOVASKÜLER HASTALIKLAR
ZUHAL ARITÜRK ATILGAN

SARIMSAK VE KALP – DAMAR HASTALIKLARI
EBRU TEKBAŞ

AĞRI VE BESLENME
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM

FİBROMİYALJİ VE NÜTRİSYON
HÜLYA TOSUN SÖNER

MİGREN VE NÜTRİSYON
ROJDA TANIK TÜRKAN

ÇOCUKLUK ÇAĞI ROMATİZMAL HASTALIKLARI, BARSAK MİKROBİYOTASI VE PROBİOTİKLER
AYDIN ECE

ROMATİZMAL HASTALIĞI OLAN ÇOCUKLARDA BESLENME
İBRAHİM BATMAZ – ÖZNUR UYSAL BATMAZ

DİYET VE KRONİK AĞRI
GÖNÜL ÖLMEZ KAVAK

BEBEK VE ÇOCUKLARIN BESLENMESİNDE YARARLI ELEKTRONİK CİHAZLAR
SADİ SERDAR GÜNELİ – MUHİTTİN BAYRAM

BESLENMENİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE DEXA
FERAT KEPENEK

VÜCUT YAĞ DOKUSU ÖLÇÜMÜNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
H. HALİL ŞAŞMAZ

KALP NAKLİ YAPILAN HASTALARDA BESLENME
SİNAN DEMİRTAŞ

KARACİĞER TRANSPLANTASYONU PLANLANAN ÇOCUKLARDA NUTRİSYONEL DURUM VE PERİOPERATİF ANESTEZİ
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM – HÜLYA TOSUN SÖNER

RENAL TRANSPLANTASYON SONRASI BESLENME
HASAN İNCE – YAŞAR YILDIRIM

Kategoriler:

Editörler
Prof. Dr. Yusuf Kenan Haspolat
Prof. Dr. Coşkun Çeltik
Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman
Doç. Dr. Ulaş Emre Akbulut
Uzm .Dr. Taşkın Taş

Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKIN
Yayın Yönetmeni: Fatih YILDIZ
Tasarım Koordinatörü: Müjgan ÜNSAL
İç Tasarım: Çağrı ATMACA – Belgin KESKİN
Kapak: Sevim ALTAY

ISBN: 978-975-6124-85-7 (Tk)
978-975-6124-87-1 (2.c)

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“ÇOCUK KRONİK HASTALIKLARINDA BESLENME -2- Yusuf Kenan Haspolat – Coşkun Çeltik – Kürşat Bora Çarman – Ulaş Emre Akbulut – Taşkın Taş” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir