First Pages
NUTRİSYON VE İMMÜN SİSTEM
ÖMER AKÇAL
COVİD-19 ENFEKSİYONU VE VİTAMİNLER
ÜYESİ AHMET DÖNDER
COVİD-19 PEDİATRİK YOĞUN BAKIM HASTALARINDA NÜTRİSYON YÖNETİMİ
GÖNÜL ÖLMEZ KAVAK
KORONAVİRÜSLER, İMMÜN SİSTEM VE BESLENME
EMRE EMRE
KRONİK ENFEKSİYONLAR VE BESLENME
RECEP TEKİN
TÜBERKÜLOZ VE BESLENME
ERDAL PAZAR
KRONİK HEPATİTHASTALIKLARINDA BESLENME
NURETTİN TUNÇ
AKUT ENFEKSİYONLARDA BESLENME
ALİ EYNALLI
BESİN ALERJİSİ
SAİT KARAMAN
BESİN ALERJİLİ ÇOCUKLARDA BESLENME
ÖZGE SOYER
ALERJİK HASTALIKLAR VE PROBİYOTİKLER
ŞEYHAN KUTLUĞ
ASTIM TANISI ALAN HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ
AHMET KAN
FİTOTERAPİDE TİBBİ ESASLAR
HÜLYA HOŞGÖREN
ÇOCUK SAĞLIĞI İÇİN KULLANILAN TIBBİ BİTKİLER
CUMALİ KESKİN – AYŞE BARAN
İŞTAH ŞURUPLARI
DİLEK AYYILDIZ
BESLENMEDE ESER ELEMENTLER
AHMET DÖNDER
DOĞAL BESİN TOKSİNLERİ
ELİF İPEK SATAR
ENDOKRİN BOZUCU KİMYASALLAR VE ÇOCUK SAĞLIĞI
BİLSEN TURAL – SERVET TURAL
ÇOCUKLARDA GIDA ZEHİRLENMELERİ
ZÜBEYDE TANRIVERDİ
GIDA ZEHİRLENMELERİNDE TOKSİKOLOJİK YAKLAŞIM
ZÜBEYDE TANRIVERDİ – FUAT KARAKUŞ
TÜRKİYE’DE MANTAR ZEHİRLENMELERİ VE TEDAVİ YAKLAŞIMLARI
FUAT KARAKUŞ
GIDA KATKI MADDELERİ
REYHAN GÜL GÜVEN – FATMA MATPAN BEKLER – KEMAL GÜVEN
YÜKSEK FRUKTOZLU MISIR ŞURUBU VE TOKSİK ETKİSİ
AHMET DÖNDER
TRANS YAĞLARIN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
SERVET TURAL – BİLSEN TURAL
BOZUK TAVUK ETİ VE YUMURTANIN TOKSİKOLOJİK ETKİSİ
HÜSREV DEMİRULUS
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE SAHTECİLİK VE TAĞŞİŞİTESPİT YÖNTEMLERİ
AHMET ONAY
ÇİFT KABUKLULARDAKİ (BİVALVİALAR) AĞIR METALLERİN VE TOKSİNLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
HÜLYA KARADEDE AKIN
PEKMEZ TOPRAĞI OLARAK KULLANILAN AĞIR METALLER, ASBEST VE BENZERİ MİNERALLERİN BESLENME ÜZERİNE ETKİLERİ
ORHAN KAVAK
ÇÖMLEK ÜRÜNLERİNİN YAPIMINDA KULLANILAN ASBEST VE BENZERİ MİNERALLİ TOPRAKLARIN SAĞLIĞA ETKİLERİ
ORHAN KAVAK – ABDURRAHMAN DALGIÇ
ŞEKER İLAVELİ İÇECEKLER VE ÇOCUK SAĞLIĞINA ETKİLERİ
TUĞBA TEKİN – ALİ CEYLAN
ENERJİ İÇECEKLERİ VE ÇOCUK SAĞLIĞI
ALİ CEYLAN – MEHMET BÜLENT ASMA
NEOLİTİK ÇAĞDA BESLENMEYE BAĞLI HASTALIKLAR
ENVER AKIN
HAVA KİRLİLİĞİNİN BESİNLER ÜZERİNE ETKİLERİ
BÜLENT ÇELEBİ
BESLENME VE AKCİĞER HASTALIKLARI
ÖZLEM ABAKAY
RAŞİTİK PNÖMOPATİ
ÖZNUR UYSAL BATMAZ
KİSTİK FİBROZİSDE BESLENMENİN ROLÜ VE TIBBİ BESLENME TEDAVİSİ
VELAT ŞEN – HADİCE SELİMOĞLU ŞEN
ÇOCUK YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE KRİTİK HASTALARIN BESLENMESİ
İLKNUR ARSLAN
PROBİYOTİKLERİN YOĞUN BAKIMDA KULLANIMI
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM – YUSUSF KENAN HASPOLAT
SOYA FASULYESİNİN AKCİĞER HASTALIKLARINA ETKİSİ
ABDURRAHMAN ABAKAY
YEŞİL ÇAYIN AKCİĞER HASTALIKLARINA ETKİLERİ
ÖZLEM ABAKAY
SOYA VE KARDİOVASKÜLER – AKCİĞER HASTALIKLARI
ZUHAL ARITÜRK ATILGAN
PEDİYATRİK KALP YETERSİZLİĞİ VE KONJENİTAL KALP HASTALIKLARI’NDA BESLENME
MERT PALABIYIK
PANKARDİTLERİN NEKAHAT DÖNEMİNDE BESLENME
ZUHAL ARITÜRK ATILGAN
KARDİYOMİYOPATİLİ ÇOCUKLARDA BESLENME
MEHMET TÜRE
SAĞLIKLI ÇOCUKLARDA BESLENMENİN ERİŞKİN KARDİYOVASKÜLER HASTALIKLARA ETKİSİ
OSMAN AKDENİZ
BALIK YAĞI-OMEGA 3 YAĞ ASİTLERİ VE KARDİYOVASKÜLER HASTALIKLAR
ZUHAL ARITÜRK ATILGAN
SARIMSAK VE KALP – DAMAR HASTALIKLARI
EBRU TEKBAŞ
AĞRI VE BESLENME
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM
FİBROMİYALJİ VE NÜTRİSYON
HÜLYA TOSUN SÖNER
MİGREN VE NÜTRİSYON
ROJDA TANIK TÜRKAN
ÇOCUKLUK ÇAĞI ROMATİZMAL HASTALIKLARI, BARSAK MİKROBİYOTASI VE PROBİOTİKLER
AYDIN ECE
ROMATİZMAL HASTALIĞI OLAN ÇOCUKLARDA BESLENME
İBRAHİM BATMAZ – ÖZNUR UYSAL BATMAZ
DİYET VE KRONİK AĞRI
GÖNÜL ÖLMEZ KAVAK
BEBEK VE ÇOCUKLARIN BESLENMESİNDE YARARLI ELEKTRONİK CİHAZLAR
SADİ SERDAR GÜNELİ – MUHİTTİN BAYRAM
BESLENMENİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE DEXA
FERAT KEPENEK
VÜCUT YAĞ DOKUSU ÖLÇÜMÜNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
H. HALİL ŞAŞMAZ
KALP NAKLİ YAPILAN HASTALARDA BESLENME
SİNAN DEMİRTAŞ
KARACİĞER TRANSPLANTASYONU PLANLANAN ÇOCUKLARDA NUTRİSYONEL DURUM VE PERİOPERATİF ANESTEZİ
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM – HÜLYA TOSUN SÖNER
RENAL TRANSPLANTASYON SONRASI BESLENME
HASAN İNCE – YAŞAR YILDIRIM
Reviews
There are no reviews yet.