Editör
Yusuf Kenan HASPOLAT
Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKİN
Genel Koordinatör: Üzeyir TEKİN
Yayın Yönetmeni: Ayşen ALPASAR
Kapak ve Sayfa Tasarımı: Yeşim POLAT
e-ISBN: 978-625-6598-32-4
İÇİNDEKİLER
MEDENİYETLER ARASI BİR KÖPRÜ OLARAK MUTFAK KÜLTÜRÜ
HÜSREV DEMİRULUS
DİNLER TARİHİ AÇISINDAN KÜLTÜR VE İNANÇLARDA YEME İÇME VE RİTÜELLER
MUHARREM YILDIZ
KUR’ÂN’DA BESLENME
NURETTİN TURGAY
BESLENME FELSEFESİ VE KUR’AN’DA BESLENME VE GIDA
ORHAN ATEŞ
TIBB-I NEBEVÎ’ DE BESLENME İLKELERİ
MEHMET EMİN KURT
BUĞDAYIN KORUNMASINDA KUR’ÂNI METOD
ALİ CÜNEYT EREN
KUR’ANI KERİM VE HADİSLERDE GEÇEN GIDALARIN TIBBİ YÖNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
ABDURRAHMAN ABAKAY
KUR’ÂN VE HADİSLER PERSPEKTİFINDEN OBEZİTE
FATMA EREN ALİ CÜNEYT EREN
KUR’ÂN VE HADİSLERDE BESLENME KRİTERLERİ VE MODERN BİLİMLE İLİŞKİSİ
ALİ CÜNEYT EREN
ORUÇ (ARALIKLI BESLENME)
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM
ANNE SÜTÜ İLE İLGİLİ KUR’ÂNÎ TAVSİYENİN BİLİMSELLİĞİ
ALİ CÜNEYT EREN
Editör
Yusuf Kenan HASPOLAT
Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKİN
Genel Koordinatör: Üzeyir TEKİN
Yayın Yönetmeni: Ayşen ALPASAR
Kapak ve Sayfa Tasarımı: Yeşim POLAT
e-ISBN: 978-625-6598-32-4
Reviews
There are no reviews yet.