Tüm Yayınlarımızı Kadim Mağaza‘dan Satın Alabilirsiniz.

Logo
,

TARİHİ İNANÇLARDA BESLENME

 

İÇİNDEKİLER

MEDENİYETLER ARASI BİR KÖPRÜ OLARAK MUTFAK KÜLTÜRÜ
HÜSREV DEMİRULUS

DİNLER TARİHİ AÇISINDAN KÜLTÜR VE İNANÇLARDA YEME İÇME VE RİTÜELLER
MUHARREM YILDIZ

KUR’ÂN’DA BESLENME
NURETTİN TURGAY

BESLENME FELSEFESİ VE KUR’AN’DA BESLENME VE GIDA
ORHAN ATEŞ

TIBB-I NEBEVÎ’ DE BESLENME İLKELERİ
MEHMET EMİN KURT

BUĞDAYIN KORUNMASINDA KUR’ÂNI METOD
ALİ CÜNEYT EREN

KUR’ANI KERİM VE HADİSLERDE GEÇEN GIDALARIN TIBBİ YÖNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
ABDURRAHMAN ABAKAY

KUR’ÂN VE HADİSLER PERSPEKTİFINDEN OBEZİTE
FATMA EREN ALİ CÜNEYT EREN

KUR’ÂN VE HADİSLERDE BESLENME KRİTERLERİ VE MODERN BİLİMLE İLİŞKİSİ
ALİ CÜNEYT EREN

ORUÇ (ARALIKLI BESLENME)
ZEYNEP BAYSAL YILDIRIM

ANNE SÜTÜ İLE İLGİLİ KUR’ÂNÎ TAVSİYENİN BİLİMSELLİĞİ
ALİ CÜNEYT EREN

Editör

Yusuf Kenan HASPOLAT

Genel Yayın Yönetmeni: Serhat Buhari BAYTEKİN
Genel Koordinatör: Üzeyir TEKİN
Yayın Yönetmeni: Ayşen ALPASAR
Kapak ve Sayfa Tasarımı: Yeşim POLAT

e-ISBN: 978-625-6598-32-4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TARİHİ İNANÇLARDA BESLENME”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir